چت «دیوار» چیست؟

چت «دیوار» ابزاری ارتباطی بین آگهی‌دهنده و آگهی‌بیننده است که با هدف تسهیل ارتباط، کاهش مزاحمت‌ها و افزایش معاملات ارائه شده‌ است. صحبت‌های کاربران در چت باید مربوط به آگهی خاص و در خصوص ارائه و یا دریافت کالا و خدمات مورد اشاره باشد و استفاده از آن بابت مقاصد دیگر از جمله ارتباطات خصوصی مجاز نیست.

پیشنهاد می‌کنیم پیش از استفاده از این ابزار، شرایط و قوانین چت «دیوار» را مطالعه نمایید.


ورود به حساب چت و آغاز مکالمه

شما می‌توانید از منوی پایین صفحه، به قسمت «چت» های خود وارد شوید و یا چت جدیدی را آغاز نمایید. توجه داشته باشید که در اولین ورود به بخش چت می‌بایست شماره تماس خود را وارد کنید و کد تأیید دریافت شده در پیامک را وارد نمایید.


آگهی‌هایی که قابلیت چت را فعال کرده باشند، بر روی آگهی‌شان برچسب چت و یا آیکون پیام ( آگهی اول و دوم در شکل بالا) ظاهر می‌گردد.  با ورود به صفحه این آگهی‌ها ،مطابق تصویر زیر می‌توانید علاوه بر دریافت اطلاعات تماس آگهی‌دهنده، از گزینه «چت» برای چت با آگهی‌دهنده در درون برنامه «دیوار» استفاده نمایید.

با ورود به بخش «چت» می‌توانید لیست چت‌هایی که داشته‌اید را مشاهده کنید، مکالماتی که با برچسب آگهی من مشاهده می‌کنید مربوط به آگهی‌هایی می‌باشند که شما بر روی «دیوار» ثبت کرده‌اید و سایر کاربران «چت» را برای ارتباط با شما آغاز کرده‌اند. همچنین در صورتی که در مورد آگهی شخص دیگری با او مکالمه داشته‌اید و در حال حاضر آگهی مورد نظر حذف شده باشد در قسمت کاربر «چت» عبارت (حذف شده) درج می‌شود. موارد مطرح شده را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده نمایید.

فعال‌سازی چت برای آگهی

شما می‌توانید در هنگام ثبت آگهی و یا پس از ثبت، در قسمت ویرایش آگهی قابلیت چت «دیوار» را به آگهی خود اضافه کنید. برای این منظور، در صفحه مدیریت آگهی، گزینه‌ی «چت دیوار فعال شود» را تیک زده و فعال نمایید. پس از این، آگهی شما با برچسب چت و یا آیکون پیام در لیست آگهی‌ها به کاربران نمایش داده می‌شود و گزینه‌ی «چت با آگهی‌دهنده» در بخش تماس با آگهی‌دهنده به کاربر پیشنهاد می‌شود.

تنظیمات چت، گزارش اسپم و بلاک کردن

«دیوار» تا زمانی که شما در حساب کاربری «چت» خود باشید، شما را با نامی که در هنگام ورود به «چت» وارد می‌کنید خواهد شناخت. شما می‌توانید با مراجعه به بخش تنظیمات در «دیوار من»، نام کاربری حساب چت، نوتیفیکیشن‌ها و وضعیت نمایش پیام‌ها در چت را تغییر دهید. 

 در صورت ایجاد مزاحمت از سوی سایر کاربران می‌توانید آن‌ها را بلاک کرده تا دیگر نتوانند برای شما پیامی ارسال نمایند. برای این کار در هر زمان که مایل بودید با لمس سه نقطه‌ در قسمت بالایی «چت»، می‌توانید کاربر مورد نظر را مسدود نمایید. 

                        

شما می‌توانید مجددا با ورود به بخش «چت» و با لمس دکمه قرمز «لغو مسدودی» یا سه نقطه‌ی بالا، کاربر بلاک شده را از حالت مسدود شده خارج نمایید.



آیا این جواب سوال شما بود؟